Ik heb me in de loop van de jaren ontwikkeld tot een ervaren strategische social media marketeer. In deze periode heb ik als freelancer en zowel aan klant- als bureauzijde gewerkt, waarbij ik me aan alle kanten van de tafel altijd op mijn gemak heb gevoeld. Hierbij heb ik ervaring op gedaan in multi-disciplinaire teams waarbij de focus op internationale campagnes lag (denk hierbij aan campagnes in Belgie/Frankrijk/Spanje/Australie/UK/Duitsland/Luxemburg), maar ben ik ook werkzaam geweest voor start-ups en de MKB-sector. Super leuk om op al deze verschillende vlakken ervaring op te kunnen doen, elk vlak heeft zo zijn eigen uitdagingen en successen.

Ik ben altijd verantwoordelijk geweest voor zowel content als performance marketing binnen social media. Denk bij content aan het aansturen/briefen van het design team, maar ook zelf video's en afbeeldingen opmaken/creeren en het schrijven van copy. Op performance vlak ligt de focus op analyseren van behaalde resultaten, optimalisatie en rapportage.

Voor mij gaat social media verder dan alleen het opzetten en inrichten van een campagne. Ik werk vanuit een vooraf opgestelde strategie waarbij een doel met duidelijke KPI's opgesteld wordt. Het binnenhalen van (hot)leads, werven van personeel of aankopen van een product of dienst zijn hier voorbeelden van.
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play