Mijn doel is om bij elk project een verhaal rijker te worden. Creatieve oplossingen bedenken voor uw technische problemen. Mensen om me heen inspireren en enthousiasmeren. Zo wil ik bijdragen aan een wereld waarbij wederzijds vertrouwen de norm is.

Ik heb een solide theoretische basis in informatiemanagement op WO-niveau, meer dan 15 jaar ervaring in alle aspecten van Business Intelligence en kan aandachtig luisteren. Ik ben sterk in het uitleggen van complexe zaken in de taal van mijn klanten, waardoor ik oplossingen bedenk die gedragen worden door de verschillende stakeholders binnen de organisatie.

Ik heb ervaring als Scrum Master en Product Owner bij verschillende klanten en ruime ervaring met tools zoals Powercenter, Tableau, Cognos, Business Objects en Jira. Ik ben gecertificeerd Scaled Professional Scrum (SPS), Scrum Master (PSM I) en Data Vault Data Modeler (CDVDM).

Ik ben een gepassioneerde Scrum Master en een toegewijde Product Owner die een team kan inspireren. Ik onderzoek de verschillende mogelijkheden van nieuwe ontwikkelingen zoals Agile Software Development, Blockchain, NoSQL, Big Data, IoT, Self-service BI, Data Lakes, LDW en Anchor Modeling. Ik breid mijn kennis uit door het lezen van boeken en door het volgen van cursussen en bijeenkomsten. Ik deel graag nieuwe inzichten met mijn collega's in kennissessies, proposities of gewoon met een lekkere bak koffie.
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play