Bent u druk met opdrachten voor klanten en blijven uw interne verbeterprojecten liggen?
Heeft u het idee dat u binnen uw bedrijf geleefd wordt door deadlines en niet toekomt aan wat u intern zou willen veranderen?

Mijn kracht ligt op het gebied van plannen, overzicht creëren, structureren, netwerken, energie overbrengen en presenteren. Ik ben technisch/creatief opgeleid, maar begrijp ook goed het gat tussen techneuten en niet-techneuten. Ik hou ervan om te pionieren, ben creatief, kritisch en een enorme vastbijter.

Ik werk graag in een overkoepelende of juist vrije rol, waarbij ik zowel interne- als externe projecten kan oppakken. Ik voel me snel betrokken bij een organisatie en de mensen en voel me verantwoordelijk voor het totaalplaatje. Door deze eigenschap vind ik het prettig als ik me naast omschreven taken ook vrij kan bewegen. Daardoor kan ik bijspringen op plaatsen waar ik gaten zie en nodig ben.

Ik ben inzetbaar voor projectmanagement, organiseren, het coachen/begeleiden van mensen, mensen samenbrengen, plannen, relatiebeheer, overzicht houden en presentaties geven.
Ik voel me als een vis in het water als ik door het inzetten van mijn kennis en ervaring kan bijdragen aan het succes van een bedrijf.

Neem een kijkje op mijn website of bel me als je vragen hebt!
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play