Freelancer - Femke van Iperen | Freelancer.nl
Ik ben een 47 jarige Nederlandse, geaccrediteerde en zelfstandige journaliste, met een achtergrond in TV camerawerk. Tevens doe ik vertalingswerk en lever ik website content (zie bijvoorbeeld www.urda.nl).

Tweetalig (Nederlands en Engels): Nederlandse nationaliteit en vloeiend Engels na 26 jaar wonen, studeren en werken in het Verenigd Koninkrijk.

Sinds het behalen van mijn postgraduaat diploma in journalistiek in 2003 aan de London School of Journalism lever ik achtergrondartikelen voor vakbladen die in alle delen van de wereld worden uitgegeven. Ik doe dit in opdracht van vaste klanten.

De onderwerpen waarover ik experts interview, waarnaar ik onderzoek doe en waarover ik schrijf variëren. Mijn kracht ligt in het schrijven van een artikel dat dieptegang heeft, maar dat tevens begrijpelijk blijft voor een veelzijdige lezersgroep.

De online en gedrukte tijdschriften waar ik voor schrijf worden gelezen door onder andere medisch directeuren, hoofdpiloten, CEOs en \'logistic officers\' die actief zijn in militaire, medische, verzekerings- en luchtvaartsectoren van bijvoorbeeld \'search & rescue\' of ‘medical tourism’.

Daarnaast fungeerde ik als hoofdredacteur voor onder andere de Engelse versie van het tijdschrift body LIFE wat wordt gelezen door health en fitness managers die werkzaam zijn in gezondheids- en fitnessbeheer.

Tevens leverde ik met veel plezier een tweewekelijks stukje voor het NRC Handelsblad over alles wat er gaande was op het gebied van kunst en cultuur in Groot-Brittannië.

Ook heb ik tien jaar les gegeven aan de London School of Journalism in TV nadat ik daar zelf afstudeerde.
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB en onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play