Als registeradviseur bedrijfsopvolging/overname begeleid in bedrijven bij bedrijfsovername en/of bedrijfsopvolging. Als adviseur begeleid in het gehele proces van het beging (5 jaar voor overdracht) tot afwikkeling, de evaluatie. Verder waardeer ik bedrijven. Dit kan zijn in het kader van een bedrijfsoverdracht maar ook in het kader van een echtscheiding, voor de belastingdienst of toetreding van een investeerder.
Naast het begeleiden van overname trajecten hou ik mij ook bezig met het invullen van financieringsbehoeften. Dit doe ik door gedegen financieringsaanvragen op te stellen, op basis van een goed bedrijfsplan. Als de financieringsaanvraag gereed is ga op zoek naar invulling van de behoefte. Dit kan zijn bij de bank maar ook bij investeerders, private equity, via de crowd of een andere manier. Voor een goed plan/bedrijf is er altijd financiering te vinden.
Tot slot begeleid ik ook bedrijven die (tijdelijke) invulling zoeken van hun financiële afdeling. (CFO for 1 day).

Mijn opdrachtgevers kennen me als iemand die:

➤ Analytisch is
➤ Scherp en duidelijk naast hem gaat staan
➤ Die inzicht geeft in bedrijfsprocessen
➤ Heldere vragen stelt
➤ Altijd een oplossing biedt

Ik ben aangesloten bij ******************************* (CM&P). CM&P is een onafhankelijk bedrijfskundig en bancair adviesbureau. Het bureau bestaat al ruim 30 jaar is inmiddels uitgegroeid tot een organisatie met ongeveer 60 partners verdeeld over 30 vestigingen in Nederland.
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play