Ik ben een resultaatgerichte projectmanager en business-analist met veel ervaring op de gebieden implementatie-management, invoering van innovatieve technologie en business analyse in Agile omgevingen.
Als ingenieur met technische en organisatorische bagage ben ik in staat een uitdaging vanuit diverse invalshoeken te benaderen. Ik realiseer daarbij concrete eindresultaten door verbindende samenwerking met de verschillende disciplines tot stand te brengen (proces, beleid, techniek, materiedeskundigheid).
Mensen met wie ik samenwerk zeggen dat ik een harde werkster ben met een verbindende kracht en een prettige persoonlijkheid. Ik ben in staat snel overzicht te realiseren en weet me in korte tijd in te leven in technische details.

Ik heb brede ervaring en een goed netwerk binnen de publieke sector. Ik beschik over een goede intuïtie zodat ik tijdig op zaken kan anticiperen. Ik weet wanneer welke project-aspecten cruciale aandacht verdienen: politiek, mensen, techniek of de externe partners.

Ik ben sinds 1988 werkzaam en heb gewerkt in uiteenlopende organisaties en project/programma vormen. Belangrijke kenmerken van deze projecten waren het in gang zetten van veranderingen in werkprocessen met de invoering van innovatieve ICT (Aanvalsprogramma Nationale Politie, Dienst Justitiële Inrichtingen, Ministerie van Justitie, concern Informatiemanagement Politie, CJIB, Belastingdienst, NS).
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play