Hi! Ik ben Floor ********, freelance journaliste en oprichtster van ***************. Na mijn studie Nederlands en Literatuurwetenschap aan de Universiteit Utrecht, heb ik onder meer gewerkt voor Volkswagen en ben ik in de uitgeverswereld bij Pulse Media Group aan de slag gegaan voor bekende bladen als Elsevier, de Volkskrant en Trouw. In deze periode heb ik in de praktijk ervaren hoe krachtig taal kan zijn, maar ook hoe belangrijk het is om deze taal in een passende vorm aan te bieden. Met de veelvoud aan moderne (technologische) toepassingen van nu en daarnaast een consument die steeds bewuster en veeleisender wordt, is dit voor veel ondernemers ongelooflijk moeilijk te overzien. Ik geef organisaties hierin het overzicht terug en schrijf heldere, inhoudelijke teksten in de juiste tone-of-voice.

Naast dat schrijven mijn persoonlijke passie is, help ik ook graag anderen met het vinden van de juiste woorden. Woorden die de goede snaar raken bij precies de mensen die jij wilt bereiken. Berichten die gelezen worden op de momenten en op de kanalen die zich hier het beste voor lenen.

Een goede tekst staat nooit op zichzelf, maar maakt onderdeel uit van een bredere context. Het kan echter lastig zijn om deze context voor jezelf of voor jouw bedrijf goed in kaart te brengen, zeker als je hier al jaren onderdeel van bent. Een frisse blik van buitenaf kan hierbij helpen. Waar bevindt jouw doelgroep zich eigenlijk? Zijn dit nog wel dezelfde mensen als enkele jaren geleden, of is hierin iets veranderd? Op welke kanalen zijn zij actief, wat vinden zij belangrijk en op welke manier speel jij hier op in? Op basis van deze en andere informatie ga ik samen met jou aan de slag om jouw bedrijf en jouw gedachtegoed op een passende manier op de kaart te zetten.

Het produceren en inzetten van goede content is geen dertien-uit-een-dozijn tovertruc. Een goed verhaal vertellen vergt eerlijkheid, toewijding en open communicatie naar jezelf en je klanten. De letters op papier zetten, daar kan ik je bij helpen. Je eigen verhaal durven vertellen, dat komt uit jezelf. Daarom vind ik het ook belangrijk om met al mijn opdrachtgevers een goede klik te hebben en een oprechte connectie te maken. Ik ben transparant, assertief, enthousiast, nieuwsgierig en direct. Dat is ook mijn stijl van werken. Ik vertaal onze persoonlijke klik naar clicks door helder te communiceren en samen te werken en verwacht dit ook terug. Benieuwd of wij een klik gaan maken? Neem gerust contact op via e-mail of telefoon (+**********) – een app of sms kan uiteraard ook – en wie weet gaan wij samen mooie verhalen vertellen.
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play