Mag ik mij even voorstellen; ik ben Frank ******, Master of Marketing. Ik heb zo'n 40 jaar ervaring op het gebied van marketing en communicatie. Met veel variatie. Zo heb ik gewerkt in fast moving consumer goods, B2B, B2C.
Marketing succes bereik je alleen met een goede strategie. Een goede strategie bouw je alleen op het juiste inzicht. Ik help u graag bij het verkrijgen van het juiste inzicht door desk-research en/of marktonderzoek om dat samen met uw interne inzichten om te zetten tot de juiste strategie. Tot de goede positionering van uw organisatie. Want dat is de basis voor alle communicatie. Om dat vervolgens te vertalen naar alle communicatie middelen die voor u het best toepasbaar is. Of dat nu advertising en PR is. Of digital marketing en Social Media Marketing. Ik ben van alle markten thuis.
Mijn specialismes zijn haarscherpe analyses en creativiteit in communicatie. Sterk in teksten en die visualiseren. Met mijn netwerk in design en digital marketing kan ik u zo een compleet pakket aanbieden.
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play