Ik heb als jurist en compliance officer ruime ervaring in het adviseren over en het oplossen van complexe juridische, governance en compliance vraagstukken. Ik slaag er altijd in om een optimale oplossing te bereiken waarbij de relatie met alle betrokken stakeholders gewaarborgd blijft.
Als manager en coach ben ik in staat om een team van professionals (opnieuw) op te zetten en de prestaties van het team en haar individuele leden te verbeteren, waarbij aandacht voor de (veranderende) behoeften van de business centraal staat.
Ik ben nieuwsgierig, spontaan en in staat om met creatieve oplossingen te komen.
Hoewel ik altijd op zoek ben naar nieuwe uitdagingen en het prettig vind om onder tijdsdruk te werken, maak ik ook graag tijd om te bouwen aan relaties en het helpen van andere professionals bij het ontwikkelen en verbeteren van hun vaardigheden en prestaties
Op dit moment adviseer diverse ondernemingen in het MKB over een brede variëteit aan juridische en compliance vraagstukken, waaronder privacy, contracten, huur, arbeidsovereenkomsten, vennootschaps- en ondernemingsrecht, governance en financiering.
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play