Liefde voor grafische vormgeving en drukwerk. We helpen bedrijven professioneel overkomen in hun communicatie met een logo, huisstijl, website en met kwalitatief goed drukwerk.

WE KOMEN GRAAG NAAR JE TOE
Door het drukkerijverleden van eigenaar Fred kent hij alle technische aspecten van het proces. Hij kan je daarom precies uitleggen wat voor jou de beste keuze is qua drukwerk. Daarvoor rijdt hij graag naar je toe, want: “Ik baal ervan als ik slecht drukwerk tegenkom. Het is onnodig en zonde van je investering. Met goed advies maak je voor hetzelfde geld professioneel en kwalitatief drukwerk.”
Ook regelt Yourpress Media de stap voor het drukproces: grafische vormgeving en het drukklaar maken van bestanden.

VAN BEDRIJFSFILOSOFIE NAAR ONTWERP
Bij Yourpress Media vinden we het gaaf om in gesprek te gaan met klanten. Het is bovendien de eerste belangrijke stap in het ontwerpproces. Vaak gaat een ontwerp een paar keer heen en weer tussen de klant en ons. Dat hoort erbij, want pas als een klant een beeld voor zich ziet, kan die zeggen: ‘ja, dit is hoe ik het wil’ of ‘nee, dit is absoluut niet hoe ik het wil’. Wij doen de voorzet en de klant schiet erop. Zo komen we uiteindelijk tot het resultaat.

DE MAGIE VAN PAPIER
Voor Fred is zijn werk is een uit de hand gelopen hobby: “Papier is mijn core business, het is mijn passie.” Gelukkig merkt hij dat papier terugkomt. “Je kan naar een krant, folder of visitekaartje teruggrijpen, want het is tastbaar. ‘Wacht, ik pak het er even bij’, zeg je makkelijk als het om een boek of brochure gaat. Met een online artikel of bericht op social media is dat lastiger en lang niet zo leuk.”
Bovendien is het maakproces van een papieren uiting groter en interessanter. Het start met op beeldscherm uitwerken wat er in je hoofd zit. Bij online blijft het daar bij, maar voor print begint er dan nog een heel proces: drukklaar maken, drukken, snijden, binden en verspreiden.

Vanaf dan begint de magie: mensen krijgen het in handen en jouw drukwerk gaat z’n effect hebben. Dat is een groter effect dan online uitingen.

 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play