Gespecialiseerd in Facebook Marketing, Instagram Marketing en Messenger Marketing

Onder meer heb ik de Facebook Business Mastery bij Mark Bonger gevolgd.

Jij wilt dat jouw bedrijf zichtbaar wordt op Facebook. Jij wilt een professionele uitstraling, en jij wilt best geld uitgeven als het uiteindelijk ook wat gaat opleveren! Dan kan ik met Social Madness helpen. Na een intakegesprek zetten we een duidelijke transparante Facebook, Instagram campagne neer of bouw ik een chatbot. Met een boodschap die de aandacht trekt en die de juiste snaar raakt bij jouw doelgroep. Samen zorgen we dat de likes jouw bedrijf geld gaan opleveren want alleen dán is een actie pas écht geslaagd.

Voor bedrijven die starten met Facebook marketing geef ik korte trainingen waarin ik uitleg hoe ze het beste hun bedrijfspagina onder de aandacht kunnen brengen. Ik geef 'Tips en Trucs' en na deze training kan men zich aansluiten bij mijn gesloten Facebook Community waar men elkaar tegenkomt en elkaar helpt en waar ikzelf natuurlijk ondersteuning bied.

Voor bedrijven die daadwerkelijk al adverteren op Facebook en hierin tekort schieten, geef ik trainingen voor gevorderden. Bij deze training geef ik uitleg over het advertentiebeheer van Facebook en vertel ik het verschil tussen bijvoorbeeld een promotie en een advertentie. Waarom is promoten weggegooid geld denk jij? En waarom zou je gaan adverteren? Ook na deze training sta ik iedereen bij in mijn Facebook Community waar men zich bij kan aansluiten.

Ik heb nog genoeg te vertellen. Ben je nieuwsgierig? Aarzel dan niet en neem contact met me op!

Met vriendelijke groet,

Gea van Bruggen
Facebook Marketing Master
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play