Sinds 2000 ben ik actief bezig met webdevelopment. Ik ontwikkel het liefst in backend met serversite languages als: PHP en MySQL, maar ben ook goed thuis in Javascript, jQuery, HTML en CSS. Ik heb veel ervaring met WordPress, MVC Structuren en het ontwikkelen van content management systemen, e-commerce projecten (webshops) en webapplicaties.

Vanaf 2010 werk ik freelance en heb inmiddels aan veel projecten waaronder website, webshops en webapplicaties ontwikkeld al dan niet alleen of in samenwerking met anderen.

Op dit moment ben ik bezig om mijn vaardigheden met Symfony verder uit te breiden. Symfony is een krachtig en goed doorontwikkeld framework wat tevens goed gedocumenteerd is. Ik ben er van overtuigd dat Symfony toekomst heeft.

Software ontwerpen en code schrijven is pure passie voor mij. Het liefst werk ik aan uitdagende projecten in een team met andere developers en creatieve geesten.

Waar ik zin in vind? Het ontwikkelen van logische, gebruiks- en onderhoudsvriendelijke producten die ordelijk en overzichtelijk zijn voor zowel de gebruiker als de ontwikkelaar. Woorden die op mij van toepassing zijn: Expert minded, Code-nert, Perfectionist, Teamplayer.
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play