***************** is een éénmans ontwerp- en productiebureau voor grafische en digitale uitingen. Tumult bedenkt, ontwerpt, creëert en produceert. Daarnaast begeleidt en levert Tumult drukwerk. Tumult ontwerpt o.a. logo’s, huisstijlen, websites, advertenties, brochures, magazines, flyers, jaarverslagen, (e)-mailings etc... Tumult werkt samen met copywriters, fotografen, programmeurs en andere specialisten om totaaloplossingen aan te bieden op het gebied van corporate communicatie.

Geen opgeklopte taal maar duidelijk en ‘to the point’. Één korte, directe lijn met de man die ook het werk voor u uitvoert. Tumult is gespecialiseerd in huisstijl-communicatiemiddelen ofwel ‘corporate identity’ en alles wat daar bij komt kijken. Een goede huisstijl zorgt ervoor dat u voor uw klanten en doelgroep herkenbaar bent. Uw organisatie heeft een professionele uitstraling en iedere uiting heeft daardoor extra reclamewaarde. Door heldere en afgebakende kaders voorkomt een huisstijl discussies, is zij makkelijk te reproduceren en houdt de kosten onder controle.

Ik ben Gerben ***. Sinds juni 2004 de drijvende kracht achter *****************. Werkt vooral op eigen kantoor maar kan ook als freelancer voor u aan het werk. Wilt u kennismaken, heeft u vragen of wilt u een offerte aanvragen? Neem contact op via **********.
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play