Hoe goed is jouw bedrijf online vindbaar? Hoe laat je bezoekers ervaren waar jouw bedrijf voor staat? Met welke beleving verlaat een bezoeker jouw online kanaal?

Als online marketeer denk ik met je mee over deze en andere vragen. Vanuit mijn ruime ervaring adviseer ik en haal ik meetbare resultaten voor jouw bedrijf. Via online campagnes realiseren we de vooraf gestelde online bedrijfsdoelstellingen. Om dit te doen kijken we eerst naar de merkidentiteit van jouw bedrijf, de kernwaarden, bezoekersprofielen en hoe online binnen de huidige strategie past.

Voor diverse opdrachtgevers heb ik geholpen met het verder in kaart brengen van de identiteit en kernwaarden van het bedrijf en hoe hier een marketingstrategie op te maken. Om resultaat te bereiken heb ik adviezen geschreven, social campagnes opgezet, SEO en SEA campagnes uitgevoerd en content marketing en e-mailmarketing trajecten opgezet en uitgevoerd.

Om jouw bedrijf vindbaar te maken heb ik ervaring met Google Adwords, Hubspot en e-mailmarketing. Marketing is meten, daarom maak ik rapportages uit Google Analytics die jou inzicht geven en waar je mee uit de voeten kunt.

Omdat online visueel aantrekkelijke content essentieel is kijk ik ook naar de aantrekkelijkheid van de boodschap. Met programma’s zoals Adobe Photoshop, InDesign en Illustrator heb ik meer dan 10 jaar ervaring.
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play