Ik ben een creatieve en technische ontwikkelaar van digitale concepten en projecten, gespecialiseerd in WordPress oplossingen. Ik kan u helpen met zowel front-end als back-end oplossingen en ben beschikbaar voor simpele en ingewikkelde klussen. Ik ken WordPress en de veel gebruikte plug-ins erg goed en ben ook in staat om oplossingen op maat te ontwikkelen. U kunt me inhuren voor zowel kleine als grote klussen en kan eventueel op locatie werken. Mijn specialisaties zijn e-commerce, proces optimalisatie/automatisering en probleem oplossingen.


In 2001 ben ik (qua werk) al begonnen in de computerwereld. Terwijl ik nog op school zat had ik een bijbaan bij een lokale computerwinkel. In 2003 had ik mijn opleiding afgerond en ben ik blijven werken bij deze computerwinkel. Hier heb ik alle functies vervuld die nodig waren om het bedrijf draaiende te houden.


Op 1 januari 2006 ben ik begonnen met mijn eigen bedrijf (*********). Hier ben ik begonnen met het bouwen van statische HTML/CSS websites, met een zelf ontwikkeld CMS er achter waar nodig. Ergens rond 2012 ben ik begonnen met het gebruiken van WordPress waarna ik me langzaam ben gaan specialiseren in WordPress oplossingen. Op dit moment werk ik in principe alleen nog met WordPress.
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play