Je vraagt je af hoe je producten of projecten sneller succesvol kunt realiseren. Hoe je er voor kunt zorgen dat je medewerkers en jijzelf de juiste prioriteiten stellen met de gestelde doelen. Daarnaast is het belangrijk voor je dat je klanten en medewerkers toegevoegde waarde biedt door je processen te optimaliseren. Kortom: #jebedrijfwendbaar

Ik wil je daarbij graag helpen door:
1. Met je in gesprek te gaan of Agile werken voor jou bedrijf de juiste oplossing is
2. Training en coaching (zowel aan teams als individueel) te verzorgen bij implementatie van Agile werken
3. Advies te geven bij de vertaling van de strategie naar #KPI’s / OKR’s door het houden van workshops
4. Trainingen geven op het gebied van procesoptimalisatie (Lean Yellow en Green belt), procesoptimalisatie realiseren door inventarisatie huidige en gewenste proces en begeleiding van workshops / projecten om problemen op te lossen (Kaizen / problemsolve / project) afhankelijk van de grootte en complexiteit van het probleem

Mijn visie is het inspireren en werken aan resultaat en verandering om doelen te realiseren met inzet en plezier. Steeds met als motto het verbinden, motiveren en mobiliseren. Lean Agile werken is voor mij samen nieuwe inzichten opdoen en ervaringen doorgeven. Dit motiveert mij om samen aan de slag te gaan en de volgende stap te nemen op weg naar dat mooie doel aan de horizon.

Deze visie wil ik realiseren door bedrijven te adviseren en begeleiden als Lean Agile Coach en Trainer. In mijn toolbox beschik ik over ruime ervaring in Agile werken als #Agile #Coach, #Lean Six Sigma Black Belt, Projectleider en #Trainer.

Mijn toegevoegde waarde zit in een goede voorbereiding, enthousiasme en gedrevenheid, een sterk analytisch inzicht, gestructureerd werken en behalen van resultaat door goed gebruik te maken van feedback.

Graag maak ik kennis met je of ga hierover met je in gesprek (zie contactgegevens).
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play