********* is gespecialiseerd in het automatiseren van bedrijfsprocessen met behulp van standaard Microsoft® producten, in het bijzonder MS Access. Daarnaast richten we ons op het genereren van nuttige informatie ************. bedrijfsvoering en besluitvorming, oftewel Business Intelligence.

********* is een eenmansbedrijf door Gideon ********.

Wie ben ik?
Ik ben Gideon ********. Vanaf de introductie van MS Access 97 ontwikkel ik MS Access applicaties. Dit begon als hobby en is uitgegroeid tot professioneel niveau. Door mijn studie bedrijfskunde ben ik mij gaan richten op procesverbetering met behulp van MS Access en MS Excel. Doordat de omvang van de applicaties en het aantal
gebruikers groeide, ontstond ook de noodzaak om de applicaties beter te beveiligen. Vanuit de wens om mijn diensten aan te bieden in de markt heb ik in 2018 ********* opgericht. Hiernaast ben ik lid van het managementteam van Giant Europe Manufacturing.

Toekomstvisie
Tot op heden is de aandacht van de automatisering voor een groot deel geweest op het ondersteunen van bedrijfsprocessen. Databases fungeren als centrale plaats voor informatie en applicaties helpen ons bij de uitvoering van processen. De hoeveelheid beschikbare data in databases neemt explosief toe. Hierdoor wordt het in toenemende mate interessant om te analyseren wat je met deze informatie kunt doen. Dit heeft in de afgelopen jaren geleid tot de opkomst van Business Intelligence (BI). BI is feitelijk niet nieuw. MS Excel is vanouds het meest gebruikte BI-programma. Nieuwe programma’s zoals PowerBI gaan verder waar Excel haar grenzen kent.

Waarom MS Access
Doordat MS Access standard geïnstalleerd wordt op veel zakelijke PCs is MS Access een zeer wijdverbreid ontwikkel platform. Door de jaren heen zijn sterke en zwakke kanten naar boven gekomen. MS Access is een zeer snelle ontwikkel tool waarin zeer snel resultaat gehaald kan worden door gebruik te maken van standaard componenten. Door gebruik te maken van VBA zijn de mogelijkheden zeer uitgebreid. Echter, MS Access heeft nooit een succesvolle stap gemaakt naar online, daarnaast is de toegangsveiligheid beperkt. Access online is nu mogelijk door de Access2web® wat ontwikkeld wordt door ANDROiT Web & App Development.

Om toegangsveiligheid te bieden hebben we onze eigen tool ‘Triple A Security’ ontwikkeld.

Triple A Security
Vanouds biedt MS Office een open structuur met beperkte toegangsveiligheid. Ook MS Access is heeft een
dergelijk open ontwerp, waardoor het risico groot is dat een handige gebruiker én directe toegang heeft tot alle gegevens én toegang heeft tot je business logica!

Om dergelijke ongeoorloofde toegang te voorkomen hebben wij onze eigen veiligheidssuite gebouwd in MS Access. Door slim gebruik te maken van de bestaande mogelijkheden van MS Access, hebben wij een zeer sterke gebruikers autorisatie systeem ontwikkeld. Dit is gebaseerd op een gelaagde architectuur waarbij de sleutel tot de volgende laag gedecodeerd verborgen zit in gecompileerde code van de huidige laag.
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play