Zoek je een professionele en betaalbare vertaling van het Nederlands naar het Engels of andersom? Heb je een Engelse tekst geschreven en wil je dat iemand met kennis van de taal er eens naar kijkt? Ik kan je daarbij helpen.

Ik heb mijn vertaalbureau in 2011 opgericht om een professionele vertaling betaalbaar te maken. Wil je niets meer en niets minder dan hoge kwaliteit, dan kun je direct bij mij terecht. Ik probeer op alle vlakken de kosten te drukken, waardoor jij een betaalbare vertaling van hoge kwaliteit kunt krijgen.

Het merendeel van mijn klanten komt van de zakelijke markt: zzp’ers, startups en mkb’ers. Studenten, particulieren en de overheid kloppen ook regelmatig bij mij aan voor vertalingen, maar het grootste gedeelte van mijn werk bestaat uit het vertalen van websites, handleidingen, algemene voorwaarden, managementboeken, cursusmateriaal en overeenkomsten. Langdurige relaties opbouwen met mijn opdrachtgevers vind ik fijn, zodat we allebei kunnen genieten van prettig contact en ik zonder moeite het taalgebruik in je teksten consequent kan houden.

Met mijn vertaalbureau sta ik bekend om mijn betaalbare tarief, snelle reactietijd, persoonlijke service en goede kwaliteit.
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play