************* // ************

Waarom moeilijk doen als het samen kan?

Als virtueel assistent ondersteun ik u graag op afstand voor de volgende vakgebieden:

- Office support;
- Zorgadministratie.

Door mijn jarenlange ervaring op (zorg)administratief en secretarieel gebied beschik ik over een brede kennis en vaardigheden om uw backoffice te organiseren en optimaliseren.
Op deze manier bespaart u tijd en daarmee kosten die u kan steken in de groei van uw onderneming.

Plannen, organiseren, optimaliseren en structureren.. That's me!
Met een grote variatie aan taken voel ik mij op mijn best. Ik ben pragmatisch ingesteld, werk nauwkeurig, ben analytisch, besluitvaardig en resultaatgericht. Door mijn helikopterview zie ik snel het overzicht en kan goed vooruit kijken of alles volgens planning loopt. Hierbij kijk ik naar wat goed gaat, maar kijk ik ook naar mogelijkheden voor verbetering.
Dienstverlenend aanwezig zijn en het faciliteren en ondersteunen van uw werkzaamheden, waardoor de continuïteit van uw werk gewaarborgd is, is voor mij een vanzelfsprekendheid en iets wat ik van nature graag doe.

Ik ben inzetbaar vanaf 1 uur per maand. Daarnaast bied ik u de mogelijkheid voor het afnemen van een urenpakket. Mijn voorkeur gaat uit naar een structurele samenwerking, zodat wij elkaar goed leren kennen en we de samenwerking kunnen optimaliseren. Ik zal dan uw sidekick zijn wanneer u mij nodig heeft.
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play