Nadat ik in 2010 mijn master Industrieel Ontwerpen haalde aan de TU Delft, ben ik met Studio Hans-Erik begonnen als freelance industrieel ontwerper, grafisch ontwerper en sieradenontwerper. Sindsdien heb ik voor zowel grote gerenommeerde als kleine startende merken gewerkt en heb een grote diversiteit aan producten en grafische uitingen ontworpen.

Naast ontwerpen in opdracht, heb ik meerdere producten en merken in eigen beheer ontwikkeld en op de markt gebracht. Hierdoor ben ik bekend met alle facetten die hierbij komen kijken, zoals het ontwerpen van een volledige collectie, de verpakking, POS (display materiaal), logo, huisstijl, website, maar ook het opzetten van productie in zowel Nederland als bijvoorbeeld in China of India.

Ik werk snel, nauwkeurig en pragmatisch, zet ideeën snel om naar computermodellen en tastbare prototypen en een breed internationaal netwerk van leveranciers. Hierdoor kan ik ideeën snel concreet maken.

Elke opdracht komt mijn zijn eigen uitgangspunten, werkwijze en benodigde vormtaal. Ik ben in staat me snel aan te passen aan vrijwel elke stijl, behoefte of deadline. Mijn handtekening komt naar voren in de innovatieve alternatieven voor conventionele oplossingen.
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play