Ik ben een klantgerichte en pragmatische ICT project manager en consultant. Ik heb 15 Jaar ervaring als ICT project manager met implementaties, migraties en separaties en ervaring met onderliggende infrastructuur in de financiële sector bij respectievelijk Fortis ASR en Bank, ABN AMRO en recentelijk bij IBM voor ABN AMRO, Dow Chemical, ABB en RoyalHaskoningDHV accounts.

De projecten die ik bij bovengenoemde opdrachtgevers heb geleid waren zeer divers van aard. Deze projecten raakten alle vormen van infrastructuur, zoals netwerken en systemen, Wintel, Unix/Linux, mainframe en middleware zoals Websphere, WMB, MQ, XFB etc., databases zoals Oracle en MS SQL, maar ook kantoorautomatisering zoals werkstations en peripherals. Ik heb dus een brede kennis van techniek maar heb ook genoeg diepgang om een gesprekspartner te kunnen zijn voor de specialisten.

Ruime ervaring met OTAP aangezien de fasering van diverse door mij geleide projecten daarop gebaseerd zijn, zoals het SEPA project bij Fortis Bank.

Wat betreft mijn persoonlijke eigenschappen ben ik heel resultaat- en oplossingsgericht, besluitvaardig, zeer goed bestand tegen stress, flexibel en sterk in analyseren, structureren, plannen, organiseren en regisseren maar bovenal zeer klantgericht.
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play