Sinds 1979 ben ik werkzaam in de Informatievoorziening, vanaf 1986 heb ik allerlei management functies ingevuld. De laatste jaren m.n. voor de business, complexe en omvangrijke trajecten met succes afgerond, in de rollen van Programmamanager en Projectmanager of manager a.i. De trajecten waren divers van infrastructuur- tot organisatorische wijzigingen, aanpassingen en innovaties.
Als Interimmanager ben ik in staat om een afdelingen optimaal te laten renderen en functioneren binnen organisaties. Communicatief sterk, ervaren leider, motiveert, is enthousiast, oprecht, integer en een goed oog hebbend op wat zich binnen een organisatie afspeelt.
Als Project-/Programmamanager is mijn kracht, uit veranderingstrajecten, een voor de organisatie maximaal resultaat te genereren. De bedrijfsrichtingen zijn daarbij verschillend. Denk hierbij aan Telecom, gezondheidszorg, zakelijke dienstverlening, overheid en de financiële dienstverlening.

Mede gezien mijn ervaring, gaat de interesse uit naar complexe (innovatie)opdrachten van enige omvang in politiek gevoelige organisaties. Daar kom ik het beste tot zijn recht
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play