“I choose a lazy person to do a hard job. Because a lazy person will find an easy way to do it” zei Bill Gates ooit. Ik word enthousiast van het zoeken naar inventieve oplossingen om zo mijn klanten te helpen groeien. Inmiddels heb ik meer dan 15 jaar ervaring met onder andere Excel en kan daarbinnen mooie, efficiente en duidelijke rapportages bouwen.

Graag ga ik met mensen het gesprek aan over hun wensen op technisch gebied om zo te komen tot de tool die zij nodig hebben. Door out-of-the-box te denken kom ik met creatieve oplossingen waar anderen nog niet aan hadden gedacht.

Ik wil mezelf blijven ontwikkelen op allerlei vlakken en daag mezelf uit om het beste uit mezelf te halen, voor mij maar ook voor mijn klanten.

Excel is een van de meeste gebruikte tools binnen erg veel bedrijven. Het is echter lastig om Excel op zo’n manier te gebruiken dat het u tijd gaat besparen. Met mijn uitgebreide kennis van Excel kan ik ervoor zorgen dat taken die veelal handmatig worden uitgevoerd volledig worden geautomatiseerd.
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play