Harma’s Management Services is een bedrijf in de zakelijke dienstverlening, een eenmanszaak zonder verder personeel.
Het bedrijf richt zich op management services in de breedste betekenis van het woord management services. In eerste instantie biedt het bedrijf notuleerservice, vertaalbureau en ad interim office managementschap
De zakelijke dienstverlening heeft mij altijd erg aangetrokken en de keuze voor de opleiding van directie secretaresse bij het instituut Boerhave was dan ook snel gemaakt. Na het behalen van mijn diploma heb ik zeer ruime ervaring opgedaan in verschillende onderdelen van de zakelijke dienstverlening. In de loop van mijn carrière heb ik mij verder ontwikkeld en mijn HBO diploma Office Management behaald. Onlangs heb ik de 2-daagse training notuleren met de laptop met succes gevolgd.
Na 30 jaar in loondienst te hebben gewerkt, merk ik dat het momenteel zeer moeilijk is weer een baan te vinden, dus heb ik voor mezelf op een rijtje gezet, waar ben ik goed in, wat heb ik te bieden en ben buiten het secretaresse vak op zoek gegaan naar een baan als notulist. Al gauw kwam ik er achter dat men liever geen mensen in loondienst neemt, maar dat ik als freelancer wel een boterham kan verdienen. Inmiddels sta ik ingeschreven bij verschillende notuleerbedrijven. Inmiddels is er een bureau die mij ook opdrachten wil geven.
Zo is het idee geboren om een management services bureau te beginnen, waarbij ik mijzelf aanbied als notulist en vertaler, daar ik hierin zeer veel ervaring heb en mijn kwaliteiten te gelde kan maken. De klanten zijn bedrijven die het notuleren van vergaderingen en het vertaalwerk en dergelijke uitbesteden aan derden.

DIENSTEN

• Notuleren
• Vertalen Engels-Nederlands, Nederlands-Engels, Duits-Nederlands, Nederlands-Duits
• Correspondentie
• Agendabeheer
• uitwerken op band ingesproken verslagen
• Mailing

Dit zijn slechts een aantal voorbeelden van door ons dagelijks geleverde ondersteuning
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play