Als software engineer ben ik een echte senior: ik heb brede kennis en ervaring. Van python tot C#.NET; van frontend javascript/css frameworks tot backend database oplossingen; van ontwerp tot implementatie.
Ik vind het een toevoeging om contact met de klant en de gebruikers te onderhouden. Graag bevind ik me aan het begin van een software ontwikkel traject. Het analyseren, het ontwerpen en het komen van een globale business requirement tot een daadwerkelijke software oplossing vind ik het leukst om te doen. Ik heb creatieve ideeën en een heldere analytische geest.
Hiernaast vind ik het programmeren zelf ook nog steeds boeiend en leuk om te doen. Goed leesbare code schrijven is een van mijn speerpunten. En dit het liefst in een team. Ik houd ervan om de sotware structuren te bekijken vanuit een metaniveau. Zo probeer ik de frameworks waarmee ik werk tot in de diepte te doorgronden of heb ik zelf aan frameworks gewerkt waarbij de code naar een abstracter niveau wordt getrokken. Echter, dit moet niet ten koste gaan van de productiviteit, leesbaarheid en pragmatisme.
Ik combineer de technische en analytische kant met goede sociale vaardigheden. Het liefst werk ik in een team, maar ik kan ook uitstekend zelfstandig functioneren. Aansturen van enkele junioren vind ik leuk, af en toe presenteren of doceren vind ik ook een welkome aanvulling. Ik heb een sterk verantwoordelijkheidsgevoel en verbind me meestal zodanig met een klus dat ik hem helemaal wil afronden
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play