Ook zoveel aan uw hoofd? Komt u niet voldoende toe aan uw kerntaken? Ziet u als een berg op tegen die administratieve rompslomp en wordt die berg alsmaar groter en onoverzichtelijker?
Tijd om Achter de Schermen in te schakelen. Wij zorgen er voor dat u zich met ondernemen bezig kunt houden, terwijl 'achter de schermen' alles op rolletjes verloopt. Van
(her-)structureren van de administratie tot debiteurenbeheer, van het aanvragen van een visum tot het verzorgen van een hele businesstrip, van het voorbereiden van een presentatie tot het organiseren van een klantevenement.

Door een brede ervaring in het bedrijfsleven, heb ik oog voor het hele bedrijf, denk ik commercieel met u mee, behartig ik uw belangen en zorg ervoor dat u zich met een gerust hart kunt focussen op uw kerntaken.
Met meer dan 20 jaar ervaring in de commerciële dienstverlening bent u bij mij aan het juiste adres. Ik ben zeer flexibel inzetbaar, vanaf 2 uur tot meerdere dagdelen en dat eenmalig, incidenteel, projectmatig of structureel.
Mijn uurtarief is afhankelijk van de duur, frequentie, en urgentie.

Vraag de White paper "hoe een officemanager zichzelf terugverdient" aan of neem direct contact op om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken, tel. 06 – 122 88 648 of neem een kijkje op de website ************.

Expertise:
Klant- en salesevenementen organiseren
Starterscoaching
Secretarieel werk, bijhouden administratie
Agendabeheer, zakenreizen plannen
Offertes opstellen, Factureren, debiteurenbeheer, betalingsregelingen
CRM, klachtenbeheer
Mailings verzorgen, presentaties voorbereiden
Zakelijke Social Media bijhouden
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play