Na ruim 9 jaar als ontwikkelaar gewerkt te hebben voor een bedrijf dat maatwerksoftware maakt, ben ik mijn eigen bedrijf gestart. Inmiddels heb ik voor een aantal klanten al diverse maatwerkapplicaties mogen ontwikkelen.

Zo heb ik een systeem ontwikkelt waarmee de planning van ruim 6000 personen per dag automatisch op de meest efficiënte manier gebeurt. Hierbij wordt rekening gehouden met bijvoorbeeld het aantal plaatsen in de bus, specifieke eisen van de gebruikers, afstanden en opdrachtgevers.

Een ander systeem zorgt dat particulieren en bedrijven snel een geschikte financiële partner kunnen vinden. Zij geven hun gegevens en wensen vrijblijvend op en de partners kunnen deze gegevens aankopen. Op deze manier worden er dagelijks meerdere matches gemaakt tot tevredenheid van zowel partners als klanten.

Als laatste voorbeeld heb ik een webshop gekoppeld aan meerdere platformen om hun verkopen te vergroten. Zo worden hun producten automatisch verkocht via bijvoorbeeld ************ en real.de. Als er bestellingen binnenkomen, gaan deze automatisch door naar de correcte leverancier en krijgen klanten hun track & trace informatie.
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play