Graaf Lakerveld Vormgeving ontwerpt en realiseert gedrukte en digitale media en begeleidt en implementeert communicatietrajecten. Klantgerichtheid, kwaliteit en creativiteit zijn voor Graaf Lakerveld sleutelbegrippen. De uitdaging van elke opdracht steeds weer een waardevol en persoonlijk product te maken leidt tot plezier en tastbare tevredenheid.

Voor Graaf Lakerveld is het vanzelfsprekend dat de opdrachtgever bij een opdracht voortdurend wordt betrokken. Zo worden de visie, wensen en ideeën van de opdrachtgever herkenbaar in het op maat en met passie ontworpen eindresultaat.

Graaf Lakerveld werkt samen met gemotiveerde, creatieve en ervaren professionele app-, webbouwers, fotografen, illustratoren, tekstschrijvers, dtp'ers en drukkers. Voor elke opdracht kan een passend projectteam worden samengesteld. Graaf Lakerveld is daar bij de projectleider, overal van op de hoogte en het vaste aanspreekpunt.

Het bureau verdient inmiddels al twintig jaar zijn sporen met de productie van een scala aan heldere, duidelijk gestructureerde en eigentijdse gedrukte en digitale media. Graaf Lakerveld werkt voor zowel grote, landelijk bekende als lokale, kleinere klanten.
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play