Ian is een gedreven projectmanager met bijna 5 jaar ervaring in het managen van projecten binnen het publieke domein. Hij profileert zich met digitalisering, procesoptimalisatie en innovatie. Met zijn frisse kijk op systemen en processen weet hij vernieuwingen door te voeren waarbij bestaande structuren worden losgelaten. Zijn kracht ligt bij het veranderen van organisaties in de rol van business projectmanager en krijgt hij energie uit de daarbij behorende uitdagingen. Door zijn overtuigende karakter en aandacht voor de emotionele aspecten van veranderingen weet hij weerstanden ten aanzien van veranderingen om te buigen in positieve energie. In het publieke domein heeft hij bewezen zich effectief te kunnen bewegen binnen een politieke organisatie.

Als projectmanager is Ian doelgericht en gaat hij gedisciplineerd en gestructureerd te werk. Met tijdige en transparante verantwoording kan hij altijd overzicht en controle aantonen en neemt hij opdrachtgevers zorg uithanden. Hij weet om te gaan met stressvolle situaties en kan hoofd- en bijzaken goed scheiden. Ian is sociaalvaardig en een echte teamspeler maar weet ook natuurlijk tegenwicht te bieden wanneer de situatie daarom vraagt. Met zijn leergierigheid weet hij materie snel eigen te maken. Daarbij beschikt Ian over het vermogen om op verschillende niveaus te kunnen samenwerken.

Ian beheerst meerdere projectmanagement-technieken zoals PRINCE2 en Agile-Scrum, en weet deze passend te maken voor het betreffende project. Ook voelt hij zich thuis in de rol van Product Owner waarin hij met gebruikers ideeën vertaald naar technische oplossingen. Zijn projecten plaatst hij altijd in het bredere perspectief van de organisatie en hij draagt graag bij aan het verbeteren van projectbesturingsmodellen.
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play