STER’n Office Support is in 2012 opgericht. Al meer dan 25 jaar ben ik actief in het officemanagement en vind het nog altijd een prachtig vakgebied. In de afgelopen 25 jaar was ik verantwoordelijk voor officetaken in grote en kleine bedrijven.

Nu leg ik mij vooral toe op het vak Virtual Assistant (VA), m.n. voor startende ondernemers en MKB die het net te druk hebben om zelf hun zaken te regelen, maar (nog) niet iemand in dienst willen nemen om hen te ontzorgen. Dan kun je denken aan, maar nog beter is: direct starten met een VA!

Mijn kracht ligt vooral in de brede ervaring die ik heb opgedaan als Office Manager, Project Officer, Project Management Officer (PMO), Personal Assistant (PA) en Management Assistant m.n. in de zakelijke dienstverlening. Hierdoor ben ik multifunctioneel inzetbaar voor verschillende type bedrijven en organisaties als VA.

Ik ben geïnteresseerd in mensen; in wat ze doen, wat hen drijft en wat hen bezighoudt. Elke dag opnieuw ontmoet ik mensen die met passie kunnen vertellen over hun werk, hun project, hun leven of persoonlijke ervaringen.

Bovendien ben ik een echte 'netwerker' en verbind mensen aan elkaar!

'Wat is er mooier dan mensen te helpen in hun bedrijf, ze te ondersteunen zodat ze hun passie kunnen waarmaken'.
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play