Creatief tekstschrijver | Basic Spaans mentor | Keuze-klankbord
Het schrijven van pakkende, doeltreffende teksten gaat me aan het hart. Desgewenst met een vleugje humor of een rake woordgrap. Zo klim ik op dit moment voor de volgende vaste opdrachtgevers met regelmaat en liefde in de pen: SuusjeHQ (ghostwriting Rondreis), Artikel2.55, Parkvakanties, Chantal Schram (ghostwriting Origineel Overnachten).

Dit is wat Suzanne van Duijn (SuusjeHQ) over me zegt: Ik ben heel blij met jou als ‘opdrachtnemer’. Ik kan altijd op je rekenen, je doet wat je zegt en levert altijd goede teksten. Daarnaast waardeer ik je enorm om je inhoudelijkheid in het werk als ook de manier van communiceren daarover. Naast communicatie over opdrachten is er ook ruimte voor gezelligheid, dat vind ik tof. Ik hoop dat we nog lang samen blijven werken!

Chantal Schram zegt: Jij weet elke tekst van de nodige sjeu te voorzien. Je bent stipt, open en eerlijk. Ik ben echt superblij met je!

Naast een passie voor schrijven, word ik ook warm van de Spaanse taal. Ik help je graag met het onder de knie krijgen van de basics van deze taal. Ook kan ik je helpen met vertalingen SPA-NL of vice versa.

Doordat ik zo’n twee jaar geleden mijn leven rigoureus omgegooid heb en een jaar in Latijns-Amerika gewoond en gewerkt heb, word ik regelmatig gevraagd hoe ik keuzes maak en keer op keer zo dicht bij mezelf weet te blijven. Met tevens ervaring in de coaching-branche kan ik je daarom eveneens van dienst zijn als keuze-klankbord op het gebied van persoonlijk leiderschap.
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play