Copywriter, brand strateeg en communicatieadviseur.
6+ jaar ervaring als marketing communicatieadviseur en programmamanager bij zowel kleine als grote organisaties, in binnen en buitenland en zowel non-profit als commericeel.

Sterk op zowel strategisch als uitvoerend niveau. Nadat ik na mijn Bachelor in Media Informatie en Communicatie / Reclame Marketing en Communicatie heb gehaald, heb ik veel ervaring opgedaan als marketing en communicatieadviseur bij een grote zorginstelling en als programmamanager Laaggeletterden bij een bibliotheek. Als freelancer richt ik mij op 3 zaken:
- Brand strategieën voor ondernemers die hun organisatie steviger willen positioneren en meer resultaat uit hun marketing activiteiten willen halen
- Copywriting, met name SEO copywriting
- Interim Communicatieadvies

Ervaring in de branches: Zorg (VVT & Revalidatie / behandeling), Gemeente, Zakelijke dienstverlening, Retail, Toerisme, Sport, Bouw en constructie, Bibliotheek, Evenementorganisatie.

Wat kun je van mij verwachten als je met mij in zee gaat?
Heel simpel: Goede afspraken, werk van topkwaliteit, ik werk snel en ben flexibel, fijn in de samenwerking en helder in de communicatie; al met al PRECIES WAT JE VAN EEN FREELANCER VERWACHT.
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play