Ik heb jarenlange ervaring (ruim 25 jaar) op gebied van office-management en ben werkzaam geweest als (directie-) secretaresse, communicatiemedewerker en bureaumanager. Bij mijn laatste werkgever heb ik gewerkt in Zuid Frankrijk. Daar heb ik de verhuur geregeld van appartementen voor tijdelijk verblijf, waar ik verantwoordelijk was voor zowel de administratieve als facilitaire werkzaamheden. Bij Dekra Certification BV (Internationaal keuringsbureau) was ik cluster coördinator van o.a. het bedrijfsbureau.
Naast het implementeren van nieuwe werkprocessen heb ik me ook bezig gehouden met het organiseren van bijeenkomsten voor de internationale commissies, meetings en vergaderingen, internationale klanten contact in China, Indonesië en het midden oosten, correspondentie, planning en werkverdeling.
Als bureaumanager bij Van Loveren en Partners, waren mijn verantwoordelijkheden onder meer de financiële, personele en organisatorische werkzaamheden aangaande het bedrijfsbureau.
Bij Stichting De Driestroom was ik als directiesecretaresse/communicatiemedewerker werkzaam voor het bestuur en directie, waar onder meer organiseren van bijeenkomsten en evenementen, communicatiewerkzaamheden, notuleren en acties uitzetten naar aanleiding van vergaderingen mijn werkzaamheden waren.
Ik heb overal met plezier gewerkt.
Ik heb ruime ervaring in het werken met Outlook, Word en Excel en diverse CRM pakketten zoals Maconomy.
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play