Ik streef ernaar met u samen te werken zodat u weer inzicht en controle krijgt wat betreft uw financiële situatie. Ook kan ik u ontzorgen door middel van mijn boekhoudpakketten en handige online tools op het gebied van administratie.

Financiële duizendpoot
Als financiële duizendpoot zorg ik niet alleen dat alles financieel goed verloopt binnen uw bedrijf, maar dat er ook een hoop verbetert. Ik zit bovenop de nieuwste ontwikkelingen rondom automatisering en cloudoplossingen. Nieuwe moderne technieken pas ik zo snel mogelijk toe om werkzaamheden op gebied van administratie sneller te verrichten, zodat het minder tijd en geld kost.

Interim-klussen
Naast accountancy ben ik in staat om ICT-afdelingen of projecten aan te sturen en/of te beoordelen. Regelmatig word ik ingezet voor dergelijke interim-klussen. Zijn er problemen of onduidelijkheden in de geldstromen? Ik zoek alles tot op de bodem uit en zorg ervoor dat zaken weer goed gaan lopen. Ook beschik ik over kennis van salaris- en personeelsadministraties. Hierdoor ben ik ook inzetbaar als sparring partner van een MT of directie. Als u gebruik maakt van mijn hulp en expertise, dan weet u zeker dat uw onderneming een financiële verbeterslag door gaat maken.
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play