Freelance Frontend Developer / Graphic Design / UX Design

Internet inspireerd en motiveerd mij enorm. Het internet staat niet stil en ontwikkeld zich met de dag. Internet is mijn passie en wil hier in mee blijven groeien en ontwikkelen. Met mijn brede grafische als technische kennis op het gebied van frontend development ben ik in staat om creatieve en innovatieve responsive oplossingen te bieden vanuit het oogpunt van de eindgebruiker. Ik heb ervaring opgebouwd in het adviseren, creëren en implementeren van designs. Verder ben ik in staat om mee te denken op diverse vlakken als het ontwikkelen en beheren van frontend web applicaties.
Met meer dan 10 jaar werkervaring als webdesigner en webdeveloper heb ik mijn passie verder ontwikkeld op het gebied van webdesign en interactie. De laatste 2/3 jaar mijn focus gelegd op front-end development. Ik ben zeer kwaliteit gedreven en streef altijd naar een mooi creatief eind resultaat dat voldoet aan de hoge standaard web normen en eisen. Ik heb diverse rollen vervuld in projecten; Het creëren van websites van concept tot wire- frame en van ontwerp tot running code.

Specialiteiten: User Experience / Design thinking / user interface / interaction design / visual design / applying web standards / responsive webdesign / Front end development / Agile

Mij in een paar woorden: creative mind / team player / deadline junkie / humorist / ondernemend / leergierig / ambitieus.
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play