Jan ******** is een gedreven ICT-consultant met meer dan 20 jaar ervaring, die veel verschillende kwaliteiten en vaardigheden in zich verenigt. Hij kan op allerlei niveaus deelnemen aan projecten, van senior technische rollen als senior / leading software developer, software architect, database ontwerp tot ‘zachtere’ rollen als projectleider, pre-sales consultant, business analyst, waarbij juist competenties als helicopterview, relatie business-IT, mensen-mens, etc. naar voren komen.

De kracht ligt met name in veel en diepgaande technische kennis toegepast in het ontwikkelen en implementeren van kleine tot grootschalige software projecten in combinatie met denken vanuit de business en kennis van financiële administratie en andere administratieve processen.

Hij is actief als programmeur en database specialist en heeft meer dan 20 jaar ervaring met (object georiënteerde) software ontwikkeling en databases (datamodelling, PL/SQL, tuning; zeer veel (dagelijkse) ervaring met SQL Server, maar ook met Oracle, Sybase, Interbase), datawarehouse/datamarts, managementinformatie systemen en het ontwikkelen van geïntegreerde systemen en een breed scala aan interfaces. Hij heeft zeer veel ervaring met performance en tuning van diverse databases tot en met performance analyses van complete applicatie landschappen, waarbij de totale hardware- en software infrastructuur meegenomen wordt. Hiermee heeft hij sterke resultaten neergezet.

Hij is de initiator, software-architect en hoofdprogrammeur van het Relate-ID ® Business Software ERP/CRM oplossing van DWI Systems. Hiermee zijn flink wat projecten uitgevoerd van kleine systemen tot grootschalige administratieve, database en eindgebruikers oplossingen. Daarnaast is hij actief als dealer en implementatieconsultant van diverse bedrijfssoftware pakketten van andere leveranciers, met name de AccountView oplossing.

Hij heeft niet alleen ervaring in de rol van leading software developer in ERP, CRM en betalingsverkeer- en chipcard projecten, maar ook in veel trajecten opgetreden in de rol van projectleider of pre-sales consultant in grote aanbestedingstrajecten.

Hij heeft zeer veel sales- en implementatietrajecten gedaan op gebied van business software met diverse pakketten, met name AccountView en Relate-ID, of software integraties daarmee gerealiseerd. Bij een aantal projecten was niet alleen de implementatie, maar ook de contacten met externe partijen onderdeel van de opdracht of op basis van SLA leveren van diverse diensten rondom de geleverde systemen.

Hij is daarnaast directeur/eigenaar van ************** en De Wildt Investment BV en verantwoordelijk voor de dagelijkse operationele activiteiten, waarbij ook juridische en fiscale zaken en accountancy zaken, financiële en managementrapportage tot de werkzaamheden behoren.
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play