LEVE DE LETTERS.

Wat spijkers zijn voor een timmerman, zijn letters voor mij. Ik bouw er nieuwe woorden mee, zoals juichaapje, maar ook columns die in en op de NRC, Volkskrant, Adformatie en ************ hebben gestaan.
In 2013 schreef ik de meest gelezen column van 2014 op ************. Hoe dat kan, is me nog steeds een raadsel.

Die columns zijn leuk, maar het liefst timmer ik advertenties, radiospotjes, commercials of social media campagnes voor u in elkaar. Ik heb op reclamegebied alles wel een keertje gedaan. Van no budget acties op twitter om de vrije artsenkeuze, het PGB of “gewortelde” kinderen voor Nederland te behouden, tot commerciële campagnes voor grote merken die u vast wel kent van de reclame.

Ik denk met alle liefde mee over de communicatiestrategie achter uw merk en heb soms best een “groot idee” -meestal 's ochtends onder de douche-, maar behalve dat, hou ik van het bijna uitgestorven métier van het reclameschrijven. Het vangen van een essentie in een heading met een twist of een pay off die alles over uw merk zegt in een minimum aantal woorden.

SOMS TE HUUR. NOOIT TE KOOP.

Op dit moment werk ik al dan niet in teamverband voor zo'n 30 bedrijven, instellingen, stichtingen, belangenverenigingen. Ik ben een huurling die houdt van complexe opdrachten en discussies op gelijk niveau.

EENZAAM MAAR NIET ALLEEN.

Opdrachten doe ik desgewenst in mijn eentje. Maar ik werk ook graag in formatie met getrouwen, met wie ik blind kan schakelen. Theo Imhoff, mijn art director bijvoorbeeld.
Samen kunnen we u alles bieden dat u nodig heeft. En we doen het beter, sneller en efficiënter dan een middelgroot reclamebureau met lease auto's en een pingpongtafel.

RECLAMEWERK IS GEWOON WERK.

Op mijn site vindt u geen reclameprijzen. Ik pronk niet graag met klatergoud dat Effie of Accent of heet. De enige Lamp die ik ooit won, deed het niet eens.

Wilt u eens verder praten over een campagne die mensen aan het denken zet, stuur me een bericht!
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play