EODV is er om bij personen, instanties, ondernemingen, groepen of missies het lichaam een te laten worden met het brein door o.a. lichamelijke oefeningen die op vier lagen van het bewustzijn hun intrede nemen.
(Hierdoor blijken mensen en bedrijven beter gewapend tegen massa en weerstand en leren ze zelf te domineren in het eigen persoonlijke leefgebied.)

Assertiviteit, zelfbewustzijn, zelfprotectie vaardigheden, impulsbeheersing, relatiemanagement, open gezichtsveld, agressie-regulatie zijn slechts enkele uitkomsten en voorbeelden van inmiddels een ruime hoeveelheid tevreden klanten.

Agressie management als voorbeeld van het aanbod.

Onze mentale en fysieke agressie managementtraining helpt het individu, binnen ieder soort bedrijf of instantie om veilig en ontspannen zijn werkzaamheden te kunnen voortzetten, door nu bewezen te kunnen vertrouwen op zichzelf door met onze hulp de expert in zichzelf te ontsluiten. Dit maakt de persoon steviger in zijn bestaan omdat lichaam met brein nu permanent samenwerkt. Het individu kan zonder verwarring of twijfel zichzelf betekenisvol uiten in dienst van bedrijf, gezin en in sociaal opzicht. (Anders dan bij traditionele en sec theoretische trainingen van onze concurrenten, waar discipline en toewijding instrumenteel zijn en terugval op de loer ligt).


 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play