Doen wat werkt P&O adviesbureau:
Dé oplossing voor uw onderneming

Vanuit mijn motto ‘Doen wat werkt’ geef ik antwoord op vragen op het gebied van Personeel en Organisatie. Zoals de bedrijfsnaam al doet vermoeden sta ik voor een praktische en oplossingsgerichte werkwijze. Uiteraard met gevoel voor mensen en voor de verhoudingen binnen het bedrijf. Maar ook nadat ik een oplossing heb geboden, blijf ik klaar staan bij de uitvoering van de gemaakte afspraken. Het resultaat: een duurzaam beleid dat de klant uiteindelijk meer geld oplevert dan dat het kost.

De ondernemer wordt ontzorgd
Loyale en betrouwbare medewerkers zijn van essentieel belang bij succesvol ondernemen. Om het waardevolle ‘menselijke kapitaal’ in goede banen te leiden is doordacht personeelsbeleid van belang. Toch valt het voor ondernemers niet altijd mee om personeelszaken te combineren met doen wat zij het liefste doen: ondernemen. Ik adviseer, ondersteunt en begeleid deze ondernemers en misschien wel het belangrijkste, ik ontzorg deze ondernemers.

Professionele uitwerking van ondernemersideeën
Ondernemers hebben vaak wel ideeën en wensen, maar hoe ze dat professioneel moeten uitwerken is lastig. Ook hierbij kan Janneke ondersteunen. Denk aan werving & selectie, het opstellen van een handboek personele regelingen, invoeren ontwikkelgesprekken, verzuimbeleid.

Lees alles over *********************** op: https://doenwatwerkt.info of op LinkedIn: ************/in/jannekedeleeuw/
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play