*******-WP ontwerpt in overleg met u een visueel aantrekkelijke, doeltreffende en goed leesbare website of webshop. Die bovendien hoog scoort in de Google zoekresultaten (SEO). *******-WP werkt veel met de Elementor pagebuilder voor WordPress. Dit stelt u in staat om later eventueel heel gemakkelijk en visueel (en zonder code als html, css, php) wijzigingen aan een website te maken.

Heeft u al een website? *******-WP u ook van dienst zijn bij de integratie van social media, het responsive maken van uw website of om een nieuwsbrief of blog toe te voegen.

Wilt u liever leren om uw eigen website te maken en te onderhouden? *******-WP leert u tijdens de 1-daagse Cursus WordPress om met behulp van een geheel visueel systeem zelf een professioneel ogende website te bouwen. U heeft geen kennis van html/css code nodig!

Een tevreden klant is voor mij een belangrijke drijfveer in dit werk. Ik neem dan ook de tijd om te luisteren naar uw wensen. U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen voor advies.
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play