Cloud Technology Evangelist, Blockchain enthusiast, die anderen helpt sccesvoller te worden en innovatiever. Cloud Essentails Trainer.

Partner van de Weconomics Foundation. Weconomics voorziet in de infrastructuur voor beter (slimmer) samenwerken. Hierbij richt ik mij op het hybride organiseren van het 'ICT Domein', waardoor mijn opdrachtgevers (vragers en aanbieders) productiever en innovatiever worden.

Weconomics is een organisatiemodel voor de community economie. Een community zoals een groot bedrijf of organisatie (een groep bedrijven met een gezamenlijke markt, een stichting met verschillende stake holders, of elke andere gedefinieerde groep).
Het voornaamste doel is het verbeteren van de productiviteit, flexibiliteit en innoverend vermogen van uw community. De kracht van Weconomics is, onder andere, het gebruik maken van wat de desbetreffende community met elkaar gemeen heeft en het oplossen van beperkingen veroorzaakt door de tegenstellingen.


Weconomics is naast een organisatiemodel, zelf ook een organisatie. Eigenlijk een netwerk (organiserend vermogen) van ondernemende mensen, organisaties, fondsen en organen. Het doel van de Weconomics Foundation is (het toezicht houden op) de ontwikkeling en uitvoering van het Weconomics model, het Weconomics programma, de Weconomics infrastructuur en op beheerders (van verschillende domeinen). De Foundation komt op voor de belangen van Weconomics participanten, en zorgt voor ontwikkeling en vernieuwing, maar ook voor rust en continuïteit. Ze bewaakt de waarden, fundamentals en de voortgang in de realisatie van de verschillende Weconomics opdrachten.
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play