Jedi *********** is sinds 2009 werkzaam als illustrator, onder de naam Studio Vandaar. Zijn illustraties zijn te omschrijven als gelaagd en conceptueel met een minimalistisch kleurenpalet. Het vertrekpunt voor een illustratie is altijd de tekst. Het doel is om de kern hiervan tot uiting te brengen zodat de boodschap extra krachtig overkomt. Jedi zijn specialisme is het tekenen van redactionele illustraties voor diverse magazines alsmede covers. Daarnaast werkt hij ook breder aan de visuele identiteit van producten of organisaties. Zo heeft hij gewerkt voor: het bierlabel Tongval (illustraties, grafische vormgeving & logo), de band Canvas Blanco (illustraties & opmaak & logo) en het boek Woestijnvaders (illustraties & visuele identiteit), wat uitverkozen is tot beste Theologische boek van 2015!
+
Studio Vandaar werkt voor zowel bedrijven als individuen. Sinds 2009 werkt Jedi *********** op een dagelijkse basis ondermeer voor de volgende klanten: Het Financieele Dagblad, De Correspondent, Visie Magazine, tijdschrift Kind & Adolescent, Volzin magazine, VPRO gids, uitgeverij Brandaan, Tongval bieren, De Nieuwe Koers, Elisabeth magazine.
+
Jedi *********** is te benaderen voor:
Redactionele illustraties voor tijdschriften, kranten , websites en boeken + illustraties & opmaak van omslagen + logos + visuele identiteit + kinderboek illustraties
+
Studio Vandaar is gevestigd in Ede (Gelderland).
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play