Ik ben Jeffrey *******, ik vaar al 16 jaar met veel plezier in de binnenvaart. Ondertussen als 2e kapitein. Dankzij dit werk ben ik vrijwel altijd 2 weken weg en 2 weken thuis. De hoeveelheid uren dat ik beschikbaar ben ligt dus wel een beetje aan of ik thuis ben of niet, en hoeveel privé dingen ik al op de planning heb. Maar met goed plannen heb ik maximaal 8 dagen in die 2 vrije weken volledige beschikking en werk op afstand zou zelf op mijn werk kunnen. Maar de tijd die ik op mijn werk heb is gelimiteerd.

Ik wil mij graag aanbieden als part time freelancer. Mijn ervaringen zijn breed want in de 16 jaar heb ik ervaring opgedaan in van alles. Schoonmaakwerk , schilderwerk , met watersystemen werken, het verversen van olie en filters van motoren, beetje loodgieter werk, zelfs kokkerellen (natuurlijk geen chef kok maar experimenteer graag). En dit allemaal in de binnenvaart. Ik vaar op een roro schip. RoRo staat voor Roll on Roll off. Dit houd in dat wij voertuigen verladen. Deze laden en lossen wij wekelijks zelf, dus op een afgesloten terrein kan ik ook overweeg met auto's tot aan pantser voertuigen van het leger. In mijn leven heb ik ook hobbyen (gehad). (bas)Gitaar spelen (niet heel ervaren in). Gefotografeerd (voornamelijk landschappen), voor de fotografie had ik ook een webpagina gemaakt op html basis, dus deze kennis bezit ik een beetje maar genoeg om een website te kunnen vertalen naar Engels. Ik ben fan van media, televisie series, films, muziek en video games. En ik ben ervaren in het samenstellen en monteren van computer systemen. En ik ga mijn vanaf dit jaar meer verdiepen in met hout werken. 1 van mijn projecten die in de planning staan is een bureau maken waarin ik mijn pc gaat plaatsen. Dit wil ik over dekken met een privacyglasplaat dat helder (wanner de pc aanstaat) of mat glas (wanneer de pc uit staat) kan zijn. Ook word er RGB verrichting in verwerkt. Ik wil dit gaan doen zoals gezegd met hout en samenvoegen met een leuk epoxy project als decoratie. Dit alles wil ik ook gaan documenteren in het Engels en waarschijnlijk ook in het Nederlands via blog en youtube. Ik heb basis kennis fotografie en video editing. Ook ben ik gek van audio, ik heb verstand van receiver en multimedia aansluiten, (zelf heb ik een this bioscoop met 9.1 dolby atmos geluid projectie scherm en beamer. Ik heb verstand van smart producten, ik kan helpen met netwerk aanleggen en lichte pc diagnostiek kennis.

Ik verdien goed met mijn werk en ik zou als ik wil nog veel meer kunnen verdienen als ik in mijn vrije tijd op andere schepen zou helpen op aflos (huur) basis. Er is namelijk werk genoeg in de binnenvaart. Maar ik ben ook dolgraag thuis. Thuis heb ik ook graag iets om handen. Als ik hier een extra zakcentje me kan verdienen is dat mooi meegenomen. Maar omdat ik dus niet afhankelijk ben van freelance werk, en ook niet de meest ervaren persoon ben. Ben ik niet duur.
Als ik op dit moment iets zou uitzoeken dan zou ik kiezen voor vertaalwerk, schilderwerk of iets met html. Ik bied mij hier dan ook graag voor aan. Ik heb verder geen CV. Aangezien ik vanaf het "land en tuinbouw school" meteen ging varen op een schip. En doormiddel van thuisleren, al de benodigde papieren hebt behaald. En ik heb ook continu bij de zelfde baas gewerkt. Ik ben geduldig en betrouwbaar. Ik lever liever langzaam maar goed werk dan andersom.
Ik ben waarschijnlijk geen doorsnee freelancer maar ik hoop u wel voldoende geïnformeerd te hebben.
Ik hoor graag van u. Groetjes,
Jeffrey *******.
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play