Onze dienstverlening bestaat uit advies en ondersteuning op het gebied van strategische planning, (on-line) marketing, fiscale voordelen, automatisering, overname & verkoop en coaching. Onze diensten betekenen een meerwaarde voor zowel aanstormend talent als voor gevestigde ondernemers. We richten ons op gelijkwaardige partnerships, waarin wij passie, vaardigheden, transparantie, originaliteit, kennis en een kritische blik leveren.

Goed advies bestaat uit het verschaffen van inzicht, informatie en het juiste netwerk. Onze consultancy is er niet op gericht om op de stoel van de ondernemer te gaan zitten. Jij maakt de keuzes en beslissingen die je worden ingegeven door je ondernemersgeest. Wij zijn er om te zorgen dat je dit steeds doet op basis van de juiste argumenten en achtergrondinformatie. Waar een advocaat zijn inkomen realiseert door uren te schrijven, doet ******** dat door jou te helpen succesvol te worden en blijven.

Of je nu al gestart bent of nog overweegt te starten met je eigen bedrijf, of je nu vanuit loondienst of een uitkeringssituatie start, full- of parttime wilt ondernemen, wij helpen je de drempel over! Via ******** bemiddelen we tussen enerzijds de (aspirant-) ondernemer en anderzijds een lokaal netwerk van uiterst betrouwbare professionals in uiteenlopende specialismes. Naast bemiddeling bieden we persoonlijke begeleiding aan. Het doel daarvan is dat jij als aankomend ondernemer door al die vraagstukken wordt geloodst die je vanuit eigen interesse of vakkennis liever links laat liggen.
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play