Mijn naam is Jeroen ****, 31 jaar en woon in Utrecht. Mijn specialisatie is online marketing en communicatie. Je kunt mij het beste inzetten voor Adwords, landingspagina's, conversie optimalisatie, SEO teksten, copywriting, websiteteksten en algemene marketing. Ik werk mee, adviseer en werk strategieën uit voor ondernemers die online succesvol willen zijn. Ik heb een goed gevoel voor taal en commercie. Resultaat en groei is mijn doel.

Mijn specialiteiten zijn:
- SEA Google AdWords (genereren van leads en websitebezoekers)
- Copywriting
- SEO teksten
- Landingspagina's maken
- Conversie optimalisatie
- Website optimalisatie
- Marketingstrategieën
- E-mailmarketing
- Funnelmarketing
- Campagnes
- Social media
- Overige marketing- en communicatiewerkzaamheden.

Ik ben een positief ingestelde enthousiasteling, altijd aan de slag met ideeën en mensen. Mijn energie haal ik uit samenwerking, inspiratie, sport en ontspanning. Alles waar ik mij voor inzet komt met een grote glimlach. Je zult mijn werkethiek leren kennen als resultaatgericht, loyaal, afspraak is afspraak en plezier.

Mijn achtergrond is commerciële communicatie. De rode draad in mijn loopbaan is marketing, adverteren, communicatie en sales werkzaamheden die ik doe voor B2B & B2C bedrijven in de e-commerce, software, dienstverlening, recruitment, IT, techniek en de zorg.

Stuur je mij een bericht als je wilt samenwerken?

Met vriendelijke groet,
Jeroen ****
**********
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play