Jeroen kwam direct tijdens zijn stage in 1995 in aanraking met software ontwikkeling. Hij werkt graag in teamverband en met zijn gedrevenheid haalt hij het beste uit zijn (mede)teamleden naar boven. Zo zijn er diverse succesvolle producten ontstaan naar idee van Jeroen en verder ontwikkeld bij werk- en/of opdrachtgevers. Hierbij is het out-of-the-box denken van hem veelal de succesfactor gebleken.

Naast het ontwikkelen van software, was er de interesse voor hardware, de installatie hiervan, alsmede het operating system, Windows en af en toe Unix. En daar is tot op heden niet veel veranderd; Jeroen volgt de nieuwste trends en ontwikkelingen op de voet. Dit maakt van Jeroen een allround ICT’er, of zoals hij zelf zegt; “Ik ben een (technisch) consultant met ontwikkel-skills.”

Tijdens zijn loopbaan van 5 jaar bij Coda, deed hij veel technische kennis en ervaring op van het product en heeft hij dit weten te vertalen in diverse innovatie oplossingen. Dit zette hij voort bij Solmate, voorheen BG Advies, waar Jeroen een framework ontwikkelde op Coda. Samen met zijn team implementeerde hij dit bij vooraanstaande bedrijven in de financiële-, verzekerings-, vastgoed- en media-branch.

Na 12,5 jaar werd het tijd voor verandering en in 2014 startte hij gezamenlijk met 3 vennoten met *************** BV. Naast zijn commerciële taken is hij nog steeds technisch consultant, ontwikkelaar en teammanager. Hij werkt voornamelijk op het Microsoft platform met Windows, C# .NET, ASP.NET, SQLServer en Unit4 Financials (voorheen Coda). Maar ook met Java, Oracle, PHP, Joomla en Wordpress kan hij uit de voeten.

Voor Jeroen staan eerlijkheid en openheid voorop. Hij is zelfverzekerd, pragmatisch en oplossings-gericht, staat open voor kritiek en neemt zijn verantwoordelijkheid. Zelfstandig werken is geen probleem, in een team werken daagt hem uit.

In zijn vrijetijd is Jeroen vaak te vinden in en rondom Sportcentrum De Schaapskooi in Bemmel, als voorzitter van basketbal vereniging Batouwe Basketball. Batouwe basketball is het thuis van eredivisie team ************ (dames 1) en promotieklasse team Dreamfields Dolphins (heren 1). De vereniging telt ruim 350 actieve leden en vrijwilligers.
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play