Dhr. ****** heeft een ruime ervaring in het leiden en begeleiden van ICT-projecten, met name op het gebied van (computer-)netwerken. Recent heeft hij een project succesvol opgeleverd bij de gemeente Haarlemmermeer waarbij onder meer het volledige netwerk (vast en draadloos) in de vestigingen vervangen is. Dhr. ****** heeft gedurende dit project (vanaf conceptie via aanbesteding en levering) diverse rollen vervuld waardoor dit project geslaagd is, zowel binnen tijd als budget. De sleutel hierbij was de voortdurende open communicatie met materiespecialisten (************. de aanbesteding en de toegepaste informatietechnologieën) zowel als met de bedrijfsleiding, bestuur en andere stakeholders.
Dhr. ****** heeft andere ICT-projecten geleid en begeleid bij overheid (o.a. Omgevingsdienst Noordzeekanaalgebied) en financiële instellingen (ING en Postbank, maar ook bij een beurshandelaar).
Dhr. ****** heeft ruime ervaring in het werken volgens de Prince II-methodiek (vooral bij de bouw van netwerkinfrastructuur), maar ook meer agile methodieken als Scrum bij softwareontwikkeling. Een resultaatgerichte, pragmatische aanpak staat daarbij steeds bovenaan.
Verder is dhr. ****** gespecialiseerd in de performance van computernetwerken zoals dat van invloed kan zijn op de kwaliteit van de geautomatiseerde bedrijfsprocessen, zijn bedrijf beschikt over aanvullende hardware en software om onderzoek te doen op dit gebied. Met dit doel ontwikkelt zijn bedrijf ook eigen software.
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play