************************ is een internetbureau dat zich volledig richt op online ontwikkeling van elke ondernemer. Het aanbod in internetbureaus is met de opkomst van online de afgelopen jaren enkel gestegen. Een fenomeen dat ervoor zorgt dat de kwaliteitsgraad behoorlijk uiteenloopt, alsmede de wensen van de ondernemer. Of het nu om budget, eindresultaat of ontwikkeling gaat, elke ondernemer heeft een eigen verhaal, wensen en verwachtingen. Dit vraagt om een andere aanpak.

************************ bestaat tot op heden enkel uit de eigenaresse, Jessica *********. Door een vruchtbare loopbaan binnen deze digitale wereld, heeft zij inmiddels een breed netwerk aan professionals welke zich eerder bewezen hebben. Zodoende heeft u de beste professionals met elk hun eigen expertise bij elkaar, doch één aanspreekpunt. Dit geeft u de flexibiliteit om op een laagdrempelige manier te ondernemen en online ontwikkeling te realiseren, met een steengoed eindresultaat en vruchtbare samenwerking.

De ambitie van ************************ is daadwerkelijk een toevoeging te zijn voor het MKB. Een samenwerking waarin vertrouwen, resultaat en ontwikkeling voorop staat.
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play