Mijn naam is Jimmy **** en ik ben een ambitieuze illustrator en tekenaar uit Nederland en ik ben hard op weg om een naam voor mezelf te maken en mijn werk aan de wereld openbaar te stellen.

Ik ben dol op experimenteren met mijn kunstwerk en dat heeft er voor gezorgd dat ik erg flexibel ben qua stijl. Het liefste teken ik fantasy of horror geïnspireerde werken, maar een schattig cartoon-diertje is absoluut geen probleem voor mij. Zolang ik iets te tekenen heb, dan ben ik gelukkig.

Ik haal mijn inspiratie overal vandaan; literatuur, muziek, videospellen, films en zelfs andere kunstenaars. Een selectie van mijn grote idolen en inspiratiebronnen zijn onder andere Brian Froud, Zdzislaw Beksinski, Anton Pieck, Alan Lee, ************. Tolkien en H.P. Lovecraft.

Ik heb al enkele leuke opdrachten achter de rug, waaronder illustraties een bordspel, videogames, kinderboeken en rollenspellen. Ik hoop met deze website mijn horizon te kunnen verbreden en ik kijk uit naar nieuwe fascinerende opdrachten en uitdagingen. Als u geïnteresseerd bent in mijn werk, bericht u dan mij svp en ik zal een offerte voor u opstellen.
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play