FINALIST FREELANCER OF THE YEAR 2016


De afgelopen vijf jaar heb ik tijdens mijn werk als Online Marketing Manager een passie ontwikkeld voor alles dat met E-Commerce te maken heeft. Het analyseren van de effectiviteit van website’s en het bedenken van nieuwe strategieën zijn dingen waar ik niet alleen in uitblink, maar ook erg veel plezier aan beleef. Het heeft me geleerd gestructureerd te denken en de lange termijn in het oog te houden.

Ook op web ontwikkeling gebied ben ik zeer ervaren met zowel Wordpress, Prestashop en andere CMS systemen, als met HTML en CSS. Op dit moment beheer ik meerdere website’s zodat ik op de hoogte blijf van de laatste ontwikkelingen.

Ik ben gedisciplineerd, gedreven en ga altijd recht op de gestelde doelen af. Door mijn werk ervaringen in zowel grote internationale bedrijven als IBM en Xerox als kleine start-up bedrijven. Ben ik overtuigd dat ik voor uw bedrijf een waardevolle toevoeging kan zijn.

***************** is uw totaal partner in E-Commerce en Online-Marketing, of u nu een nieuwe webshop nodig heeft of een zoekmachine optimalisatie voor uw huidige website wilt laten uitvoeren. Met onze expertise helpen wij u graag opweg!
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play